preloader

az Glorieux

 

Crack the code: kennismakingsspel voor studenten verpleeg- en vroedkunde

19 februari 2020
 

Op 19 februari stelden wij ons ziekenhuis op een ongewone manier voor aan studenten verpleeg-en vroedkunde. In plaats van een traditionele infoavond organiseerden we een interactief spel. Tijdens het spel konden deze studenten het ziekenhuis en de werking beter leren kennen. Dit alles op een ludieke manier.

Aan de hand van toffe opdrachten dienden  de studenten in groepjes zo snel mogelijk de juiste code te kraken. Het spel werd alvast met veel enthousiasme onthaald. Elke deelnemer kreeg een prijs! De deelnemers gingen er alvast volledig voor en werden nadien beloond met mooie prijzen en… pizza.

 

Via het spel crack the code ontdekken studenten spelenderwijs verschillende afdelingen in ons ziekenhuis. Met deze creatieve wervingstechniek willen wij studenten prikkelen om bij ons aan de slag te gaan.

Linde Verhulst, HRM business partner