preloader

az Glorieux

overzicht az Glorieux
 

 Covid-19

2020 was het jaar waarin het woord corona alles overheerste. Een selectie aan beelden schetst de sfeer en werking in ons ziekenhuis tijdens dit buitengewone jaar.
.

lees meer

 Cijfers

De reguliere ziekenhuisactiviteiten en zorg moest in 2020 regelmatig plaats maken voor dringende COVID-19 zorgverlening. Aan de hand van onze jaarcijfers kan je de impact op onze werking vaststellen.

lees meer

 Nieuws

COVID-19 had een enorme impact op de werking van het az Glorieux. Toch was er niet alleen corona, samen slaagden we er in om heel wat andere realisaties te noteren.
.

lees meer

az Glorieux

In het az Glorieux staat hoogkwalitatieve zorg voorop en de patiënt centraal. Het ziekenhuis biedt een uitstekende ligging op de taalgrens van de Vlaamse Ardennen en Le Pays des Collines.

Het ziekenhuis is een onderdeel van de eerste pijler van de koepelorganisatie vzw Werken Glorieux. Samen met de twee andere pijlers ‘kind- en jeugdzorg’ en ‘ouderenzorg’ wordt het levenstraject van de mens gevormd.

De nierdialyse van het az Glorieux beschikt over 3 externe satellieten en vormt zo één van de grootste spelers in Vlaanderen. In het Medisch Centrum Avelgem, Brakel en Lessines worden verschillende medische disciplines aangeboden.