preloader

az Glorieux

 

IT-ondersteuning zorgt voor implementatie telewerk

2 april 2020
 

Vanwege de coronacrisis moedigt de overheid aan, voor zover dat mogelijk is, van thuis uit te werken. Ook binnen het az Glorieux werd deze oefening het afgelopen jaar gemaakt. Voor bepaalde functies in het ziekenhuis kan aan telewerk worden gedaan.

Denk hierbij aan medewerkers uit onder andere de afdeling administratie, aankoop, HRM, ICT en tal van andere functies. Mede door de implementatie van Microsoft Teams, een digitaal platform dat alles samenbrengt dat een team nodig heeft, konden onze medewerkers hun activiteit in een externe werkomgeving effectief verderzetten.

 

Uit een interne bevraging blijkt dat medewerkers bereid zijn om in de toekomst één of meerdere dagen van thuis uit te werken.

Isabel Van De Velde, HRM manager

 

Microsoft Teams is de hub voor teamsamenwerking in Microsoft 365 en biedt de mogelijkheid om te chatten, bellen, vergaderen en samen te werken op één plek.

Sandrine De Riemaecker, directeur ICT