preloader

az Glorieux

 

Onthaal gaat digitaal

23 september 2020
 

Sinds kort werkt de dienst onthaal en opname met een digitale inschrijvingsmodule om de patiënten in het ziekenhuis in te schrijven. Hierbij is elke opnamebalie voorzien van een handtekening-pad én een extra computerscherm, gericht naar de patiënt.

Concreet betekent dit dat de opnamebediende de opnameverklaring voor een hospitalisatie of dagziekenhuis via een computerscherm met de patiënt overloopt en dat de opnameverklaring via een handtekening-pad door de patiënt wordt ondertekend.

Het opnamedocument bestemd voor az Glorieux wordt digitaal bewaard, het -gedetailleerde- exemplaar voor de patiënt geprint. In een tweede fase is het de bedoeling dat deze print-out verdwijnt en de opnameverklaringen zoveel mogelijk naar de patiënten worden gemaild om zo de papierberg te doen slinken.