preloader

az Glorieux

 

Enkele afdelingen opgefrist

10 oktober 2020
 

De afdeling SP locomotorische revalidatie werd volledig vernieuwd. Zo werden onder meer de schilderwerken opgefrist, er werden nieuwe sanitaire toestellen geplaatst en er werd een nieuwe vloer geplaatst. De ramen werden voorzien van verduisteringsscreens, om het comfort voor de patiënt te verhogen. De afdeling SP locomotorische revalidatie is een verpleegafdeling voor patiënten die voor een zware revalidatie in aanmerking komen. Hoofdzakelijk worden patiënten met locomotorische aandoeningen en patiënten met neurologische aandoeningen opgenomen.

De medewerkers van het medisch secretariaat verhuisden binnen het ziekenhuis van locatie en kregen een gloednieuw kantoor op het gelijkvloers. Iedere medewerker heeft meer werkruimte en het kantoor is voorzien van een ruime hoeveelheid daglicht. Dit draagt bij tot het verhogen van het welzijn van de medewerkers.

 

Bij het vernieuwen van een verpleegafdeling wordt het comfort en de beleving van de patiënt mee in rekening gebracht. Een aangepaste omgeving beïnvloedt de opnameduur en aldus de outcome van de patiënt. Dit zal op zijn beurt bijdragen aan hogere patiënttevredenheid.

Anke Allaert, directeur planning en logistiek