preloader

Kinder- en jeugdzorg

 

Één gezin, één plan

26 november 2020
 

Kinderen, jongeren en hun ouders zijn steeds vaker op zoek naar rechtstreeks toegankelijke jeugdhulp. Om gezinnen te ondersteunen en sneller te kunnen helpen werd intersectoraal en regionaal het initiatief 1 gezin = 1 plan opgericht. Vanuit dit initiatief maakt ieder gezin, samen met zijn begeleider een eigen gezinsplan op. Vertrekkende vanuit de inhoudelijke noden van de cliënt op zoek naar aanwezige krachten binnen het gezin en hun netwerk. Het CKG Glorieux stapte in 2020 mee in dit project.

Vanuit het samenwerkingsverband van verschillende partners wordt een gratis mobiel hulpaanbod aangeboden voor kinderen en jongeren tussen 0 en 25 jaar.

Bel, mail of kom langs. Samen gaan we op weg.

Contacteer ons op het nummer 055 23 68 68